Описание

Основни моменти:

1. Запазете вашите подове: Благодарение на висока носеща способност и мека и нежна текстура тези наклеиваемые на мебели, пухкава подплата, могат да предотвратят появата на драскотини и scuffs на вашите подове.Износостойкая удебелена филцови тъкани е с дебелина 4 мм, осигуряване на устойчивост и стабилност.

2. Плавно и тихо движение: Тези залепена на пирони, пухкава подплата, не само предпазват пода от надраскване и повреди при преместване на мебели, но и намаляват триенето, вибрациите и шума, осигурявайки по-плавен и тих ход.

3. Здрава и проста защита: Благодарение на дизайна с пирони тези пухкава подплата можете лесно да инсталирате, прибив ги с чук за вашите стульям, осигуряване на надеждни и трайни кацане, предотвращающую появата на драскотини и scuffs на вашите подове.

4. Предотвращайте увреждане пол: Тези наклеиваемые пирони мебели, пухкава подплата, предназначени за предотвратяване на драскотини и scuffs на дърво, плочки, килими с ниско дрямка и други твърди повърхности.Те са лесни за инсталиране и осигуряват добра стабилност и мини свойства на вашите мебели.

5. Подобри движението на мебели: Независимо от това, дали имате стол, маса, конторка, диван или шкаф, тези наклеиваемые на мебели, пухкава подплата предпазват от появата на драскотини и scuffs за подове от твърдо дърво, кафельных или ламинирана.Като 20 бр / пакет, вие ще имате достатъчно количество, за да отговарят на вашите нужди.

Описание:

1. Защитете своите мебели и подове с помощта на тези залепени върху ноктите войлочных подложки.Изработени от сгъсти чувствах плат, те са трайни и не се плъзгат.Те също са многофункционални и могат да бъдат използвани в столове, маси, шкафове и много други.Благодарение на различните размери и форми на лесно можете да намерите подходящ модел, подходящ за вашите нужди.Просто прикрепете ги с нокти и насладете се на плавно и тихо движение.

2. Име на продукта: Мебели, пухкава подплата за нокти

3. Технически характеристики на: 20pcs

4. Материал: ABS + неръждаема стомана

5. Опаковъчни кутии

Полезни съвети:

1. Благодарение на цветовата температура на дисплея, камера, осветление и умения фотография и т.н., снимките на някои храни може да има малка разлика в цвета, а цветът зависи от самия продукт!

2. Поради различни ръчни измервания, моля, помисли за малка разлика в размера.

Списък:

1 кутия Мебелни Войлочных Комплект за Залепване на Ноктите

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5