Описание

Чанта за каране на волана, чанта за съхранение на велосипеди, чанта за рамки на велосипеди, чанта за скутер с водоустойчив цип, аксесоари за велосипед

Чанта за каране на волана могат лесно да бъдат транспортирани всички необходими елементи и аварийни инструменти.Например, мобилни телефони, портфейл, ключове, инструменти за ремонт на автомобили, ръкавици, прожектори, зарядни устройства, закуски и т.н., Велосипедни чанти за наем са съвместими с всички модели под наем.

чанта за съхранение на велосипеди има двойна защита.Велосипедна чанта, дори в дъждовно време и лошите условия може да защити вашите ценни неща от дъжд.

Чанта за каране на волана може да се инсталира на главоболие част на мотора, горната тръбна щанга или балочную дограма, хвостовую част като предния велосипед чанти, горната тръба с велосипеди, чанти за каране на велосипед рамка или чанта за задната част на багажник на велосипеда.Чанта с подвижен пагон, който може да се използва куриерска чанта, нагрудную чанта, дамскую чанта или поясную чанта по всяко време и на всяко място и лесно да носите със себе си.

Външна еластична лента на предната част на велосипед чанти внимателно обмислени.Външна еластична лента чанти за каране на волана подходящ за настаняване на някои мокри наметала, ветровок и други фиксирани скоби, епендорф и т.н. В нетната страничен джоб на велосипед чанти на волана може да се съхранява ключове, кърпички, други продукти и т.н.

Тази велосипедна чанта на волана идва с 2 подвижни презрамки, с катарами за надеждно закрепване на чантата към рамката на велосипеда.Позиция на раменните колани чанти за каране на волана може да се регулира в зависимост от вашите нужди.Тази предната чанта е лесен за инсталиране и отстраняване, и е подходящ за повечето наем, като сгъваема електрическа чанта за малки деца за планински пътища, чанта за управление на мотоциклет и чанта за скутер.Чанта за съхранение на мотора не блокира хронометър и каране на фарове.

размер: около 24 х 10 см

Материал: плат

цвят: черен/жълт

Съдържание на опаковката:

1 х чанта за каране на волана

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5