Описание

Висока приложимост Гуми 10 x 2.7 /6.5 Съвместими с Emove Cruiser/gotrax G4/Hover-1 Алфа/evercross Скутер/Boyueda 5600 W и т.н. Електрически скутер/ховерборд.

Мощен ъпгрейд ударопрочных гуми безвъздушно дизайн, рискът се увеличава значително срока на експлоатация на гумата и представяща пътуване по-комфортно, за разлика от представените на пазара цельнолитых гуми с по-ниско качество.

Полиуретанова гума, Изработени от висококачествен гумен материал и повърхност, притежават отлично сцепление, устойчивост на натиск, устойчивост на износване и нескользкостью, бързо товаро топлина, гумена канавкой с дълъг срок на служба.Придава ви увереност на всеки път.Полиуретан, каучук се характеризира с по-висока твърдост от обикновен каучук, и притежава такива характеристики, като твърдост, топлоизолация, шумоизолация и устойчивост на удар.

Безопасна и удобна за употреба 10-инчов гума за скутер не е вътрешна гума, не е нужно да се притеснявате за проколе, не изисква поддръжка, винаги в перфектно състояние.В резултат на това гумата издържа всяко изменение на налягането, точно като обикновените гуми остават същите трайни при пълно накачивании.

Какво получавате: 1 гума размер 10x2,7 инча. (Забележка: 10X2,7 инча (обикновено за 10X2,70-6,5 и 255X70).

Цвят: черен

Материал: гума

Съдържание на опаковката:

1 х гума за скутер

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5