Описание

Водоустойчив часовник на кормилото с светящимся циферблат, мотоциклетни часовници, които живеят на мотор, цифров часовник, мотоциклетни часовници

Основни моменти:

1. Отлична изработка на производство: Благодарение на простия и стилен дизайн на тези мотоциклетни часовници ще подобри външния вид на вашия автомобил.Той е малък и елегантен, така че не заема място на таблото.Можете лесно да проверявате време по време на езда.

2. Луксозно сияние: Тези мотоциклетни часовник може ясно да показват времето във тъмното, добавяйки, сигурността и удоволствието от вашата езда.Да ви е удобно да получава информация за времето по всяко време.

3. Водоустойчивост: Не е нужно да се притеснявате за излагане на дъжд или автомивка, тези мотоциклетни часовникът може да работи нормално във вода на дълбочина до 30 метра без никакви проблеми.

4. Подходящи за повторна употреба: Благодарение на высокоточному имейл механизма на тези мотоциклетни часовници гарантират, че винаги ще знаете точното време по време на езда.Срокът на служба на батерията е до 2 години, така че не е нужно да се притеснявате за честа подмяна.

5. Лекота на употреба: С помощта на удобен бутон подсветка можете да натиснете леко, за да се види ясно време се показва на екрана, който светва в продължение на 3 секунди.Не е нужно да се занимавам с телефона, или да ръкавици по време на езда.

Малки и добри, тези часовници позволяват лесно да се провери време по време на езда.Той е водоустойчив на разстояние до 30 метра, така че няма нужда да се притеснявате за дъжд или спрей.Батерията е достатъчно за 2 години, а време може да се регулира лесно чрез натискане на бутона dial.Чудесен аксесоар за вашия мотоциклет.

Технически характеристики:

Име: Часове за мотоциклет

Материал: неръждаема стомана

Полезни съвети:

1. Благодарение на цветовата температура на дисплея, камера, осветление и умения фотография и т.н., снимките на някои храни може да има малка разлика в цвета, а цветът зависи от самия продукт!

2. Поради различни ръчни измервания, моля, допуска се малка разлика в размера.

Опаковъчен лист:

1 * Мотоциклетни часовници

Коментари

Продуктът е добър...

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5