Описание

Какво е включено в комплекта: в тази опаковка включва 80 ивици празни кутии от боя, по 6 кутии на всяка лента, общо 480 кутии на 1 опаковка, достатъчно на брой, за да отговори на различните нужди, също така е удобно да замени и да използват в ежедневието.

Надеждно качество: изработени от качествени полиетилен, празни кутии-чаши за бои имат скромна дебелина, висока прозрачност и малък обем, ниско тегло, лесно се съхраняват и носят със себе си по време на пътуването, което прави живота по-удобен.

Добра херметичност: всеки саксията с боя има капачка, която може да се затварят плътно, така че няма нужда да се притеснявате за протечке боя; за Да се гарантира добра пропускливост, трябва да всеки път внимателно се отварят и затварят; Освен това, можете да изрежете ивица между саксии и да получи лента с 1/2/3/4/5 саксии в съответствие с вашите нужди.

Различни области на приложение са: мини-празни кутии-чаши за боя може да се прилага широко за съхранение на багрилни пигменти, грим, блясък за устни, блестящи на прах, зърна, прах и други и различни теми, подходящи за училища, семейства, занимания с живопис, художествени фестивали и много други неща.

Луксозни подаръци: просто пригответе съдове за рисуване за себе си или споделете тези прозрачни контейнери за съхранение с деца, творци, членове на семейството, съседи или близки приятели и с удоволствие прекарват време с тях за рисуване. Контейнери за рисуване с практичен дизайн е задължително да се хареса на децата.

Цвят: прозрачен бял

Материал: пластмаса

Размер: около 17 см

Съдържание на опаковката:

80 * празни ивици за боя

Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5