Описание

DC Joker Аниме Подложка За Мишка Лаптоп Стръмен HD Игри Шкаф Подложка За Мишка на КОМПЮТЪР 900x400 Игрови Аксесоари Клавиатура Тенис на Мат Противоскользящий Килим

Характеристики:

* Трайни прошитые край: Тази подложка за мишка има тънки ръбове, които могат да се предотврати износване.Осигурява дълготрайна употреба, без деформации и обезмасляване.

* Гладка повърхност: по-плътна текстура.Мишката може бързо да се движи и точно позиция за да осигури по-плавен контрол на мишката.Идеален за вашия лаптоп, компютърна техника и КОМПЮТРИ.

* Нескользящая гумена основа: Плътен, оцветяване и да имат противоплъзгаща се основа от естествен каучук осигуряват надеждно сцепление с работно бюро.Висококачествен мек материал за вашия комфорт и контрол на мишката.

* Дизайн, който може да се пере, предпазва от избледняване: Този подложка за мишка изработена от материал с отличен ефект за определяне на цвят.Liquid петна може да се измие с вода за по-дълга употреба.И той не избледнява при повторно почистване.

* Цвят: Ние се стремим да се създаде колкото се може повече цветни разпечатки.Ние използваме 6 цвята за печат, докато повечето от конкурентите използват 4 цвята, както ние използваме фирмена смес от цветове CMYK и neon за създаване на възможно най-широка цветова гама.

* Процеса на печат: Нашият подложка за мишка е отпечатан и е произведен с помощта на горещо пресоване и сублимация на боя, която представлява процес на превръщане на твърди вещества в газа.Висока температура на печатната преса превръща мастилото в газ и се свързва с гладка полиэфирным материал, от които е направена горната част на подложка за мишка, така че не е нужно да се притеснявате за това, че фигура беля или избледнява.

* Широко приложение: на Разположение за всички видове мишки, лазерни и оптични.Идеална за ежедневна употреба.

Технически характеристики:

Материал: гума + плат.

Размери: 30x60cm, 30x70cm, 30x80cm, 40x70cm, 40x80cm, 40x90cm, 50x100cm, 55x100cm

Дебелина: 2/3/4/5 мм

Комплектът включва: 1 x подложка за мишка

Забележка : Когато отворите опаковката, понякога се появява гума на лек мирис, което е нормално явление, и той ще изчезне след няколко дни .

След транспортиране на големи разстояния отклонение в размер на 0.5-1.5 см, което е нормално явление.Благодарим ви за разбирането.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5