Описание

Жена, Мюсюлманското Рокля С V Образно деколте, Кафтан Пълна Дължина, Ежедневна Рокля

Характеристики:

[Неща] Ежедневното рокля жена мюсюлманка Материал: полиэфирное влакна и смес от памук.Меко, приятно за кожата, дышащее и еластично, комфортно през целия ден.

[Задържан мода] Дизайн мюсюлманския дългата рокля е рокля с V-образно деколте, от раменете до глезените.

[Причина] Елегантен и сериозен, подходящ за фестивали, събития за мюсюлманите арабски банкети и т.н. Това е дышащее молитва robe, закрывающее цялото тяло, скоро ще се превърне в незаменима нещо за вашата религия.

[За всички сезони] женски кафтан дишаща, и през лятото може да се носи отделно, за да се запази прохладата.През пролетта, есента и зимата можете да се носят топли дрехи, достатъчно еластична и по-голяма, за да изглежда добре.

[За размера на] Ние ви препоръчваме да се запознаете с нашата таблица с размери, преди пускането на поръчката, за да е по-добре съответства на вашия размер.Подходящ за повечето хора.

Описание на продукта:

Жена, мюсюлманското рокля с V-образно деколте, дълга рокля-кафтан, ежедневна рокля

Материал:

Цвят: както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)

Тегло на опаковката: 420 грама

Размер на опаковката: 30x25x2 см, (моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.) Размер на Бюста, Дължина ръкави Един размер 160 см/62,99 "36 см/14,17" 141 см/55,51 "Размер: Един размер Бюст: 160 см/62,99" Ръкав: 36 см/14,17" Дължина: 141 см/55,51"

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5