Описание

Характеристики:

OOTDTY ;

абсолютно нов и високо качество

Дизайн на фенерчето: Всеки притежател-опаковка за торби за боклук за кучета е оборудван с USB-акумулаторна светодиодна подсветка.Да ви е удобно, за да събере куче какашки в тъмнината, и не е нужно да се притеснявате за това, че стъпите на какашки.

Лесен за носене: Размер на чантата-организатор за кучешки какашек е около 16,67x4 см / 6,6x1,6 инча.Симпатичен и преносим, можете да го закачите на удобно място, например като чанта, каишка или яката.

Здрав материал: Торбички за кучешки отпадъци, са безопасни и надеждни за използване, притежават добра носеща способност и герметичностью, здрави и дебели, никога не трябва да се притеснявате за това, че ръцете испачкаются, когато вие изберете какашки.

Кука: Опаковка пакети за боклук е снабден с клипс за пряжке.Нейната лесно да се деформира, лесен за отваряне и затваряне.Не е лесно да падне и да загуби.

Комплектът включва: Вие получавате 1 бр. държач на торбата за боклук за кучета с led фенерче, 1 ролка пакет за боклук за кучешки екскременти и 1 USB кабел за зареждане.

Технически характеристики:

Материал: пластмаса

Цвят: бял / розов

Размер: прибл.16.67x4 см / 6.56x1.57 см

Тегло: прибл. 120 гр.

В комплекта са включени:

1 бр. държач за торбички за кучешки какашек и опаковка

1 ролка пакет за боклук

1 бр USB кабел за зареждане

Забележка:

1. Моля, нека грешка в 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5