Описание

Описание: Висока чувствителност на екрана и комфортно усещане за допир.Защитното стъкло на екрана, устойчив на надраскване и повреди от нежелано надраскване.Покритие против масло / вода Предотвратява появата на петна и намалява количеството на пръстови отпечатъци.Лесно се инсталира, самоклеится, не оставя лепкави следи след отстраняване.В комплекта са включени: 2 * предпазно стъкло за екран, 2 *, Сухи и мокри кърпички.

= = = = = = = = Вашето удовлетворение е, стремежа = = = = =

1. Ние приемаме Visa, MasterCard и др

2. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна депозиране на плащане процесор bment.Това е водеща странен онлайн платформа bment, бърза, безопасна и лесна за използване. · При плащане bment с помощта на ескроу парите сигурно са прибавени към вашата сметка. · Парите се прехвърлят ни само след потвърждение на доставката. · Ако не можете да направите своята поръчка след поръчка, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново да изпратите. · изпращане трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни, в противен случай вашата поръчка ще бъде затворен.

1. Доставка по целия свят, с изключение на някои страни и APO/FPO. стоките се доставят в рамките на 1-7 работни дни след потвърждаване на вашата поръчка.

2. Моля, да ми кажете на вашия текущ адрес след изпращане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на вашия адрес, набирателна, така че се уверете, че той е указана правилно.

3. Преди пускането на поръчката, моля, свържете се с нас, за да потвърдим предпочитания от вас начин на доставка.Обикновено за доставка въздушна поща отнема 7-30 работни дни, в някои страни може да отнеме повече време, например, в Русия, Бразилия.И експресна доставка отнема 3-10 работни дни.

4. Понякога това може да отнеме повече време, поради лошо време, празна загуба на време в изпълнение на МЗ VED.Ние не носим отговорност за тези причини.Така че, моля, търпеливо изчакайте, когато вие няма да получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го следите.

5. Продуктът ще бъде по-качествена, че може да ви помогне да подобрите репутацията си.Ние не носим отговорност за каквито и да било проблеми.Ако a или k в страната е много висок, моля, уведомете ни глас, за да можете да разберете повече.

6. Време за доставка, за ваше сведение:

ЗАБЕЛЕЖКА: Времето за ДОСТАВКА на УСЛУГА се Предоставя на превозвача И не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

1. От датата на първоначалната покупка при нормална употреба, ние предлагаме гаранция от 12 месеца на нашите продукти. 2. Споделянето ще бъде предлаган само на дефектна стока.

3. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да ВИ издадем на ВРЪЩАНЕ или ПОДМЯНА.Няма изключения!Разходите за доставка се заплаща от продавача и купувача на половина.

4. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и номер на поръчка.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5