Описание

[Linear издаде лицензия за същата дейност]

Поляризационная фолио - оптична слой, който пропуска определена поляризованную светлинна вълна и да блокира друга светлина.Широко се използва в снимки, различните видове LCD монитори, научни проекти и обучение физика.

[Материал на премиум]

Изработена от висококачествени PET материал, нашата филм с линейна поляризация може ефективно да подобри яснотата на изображението и намаляване на отблясъци върху много повърхности, осигурява изключителна дълготрайност и ефективност.дългосрочна устойчивост.

[Дръжка дизайн]

Поляризационная фолио От двете страни е покрита с фолио, а от едната страна е лигав, което позволява лесно да бъдат залепени към всяка повърхност, без допълнителни инструменти или оборудване.Ви позволява да вършите работата бързо и ефективно.

[Информация за продукта]

Размери: 7,8x11,8 инча /20x30 см, дебелина: 0,16 мм, опаковка: 2 х лепило поляризирани филм.

[Забележка за използването]

След почистване поляризационного филтър от прах махнете защитното фолио и се уверете, че при използване залепен отвън.Регулиране на ъгъла на наклона, изрежете до съответната форма и залепете за използване.

Забележка: Тъй като различните предмети отразяват на поляризирана светлина от различни ъгли, всеки филм на дисплея трябва да се сменят в съответствие със своето положение.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5