Описание

• Отопление с висока мощност, Благодарение на изходната мощност 1200 Вата този нагревател може бързо топло вашата стая или офис, което го прави идеален за студените зимни дни.

• Преносима конструкция: Този нагревател е проектиран по такъв начин, че да може да се лесно да се движат и да използват в различни помещения или места.

• Керамичен нагревателен елемент: Нагревателен елемент е изработен от керамика, която е известен със своята висока теплоемкостью и равномерно разпределение на топлина.

• Сертификат UL: Този нагревател е сертифициран от UL, че гарантира за съответствието му със стандартите за безопасност и качество.

Електрически нагревател с мощност 1200 W, преносим тепловентиляторы 220 В, керамични стаен нагревател, настолни нагреватели за домашен офис, на топло за зимата

Характеристики

Цвят: черен / бял

Материал: ABS + PC

Тегло: около 700 грама (без опаковка)

ток: 220

мощност: 1200

Ниво на шум:

инструкции

1. Отворете опаковката и извадете затопляне, поставете нагревателя на гладка повърхност (забранено е използването на машината за меки и нестабилни повърхности като килими и стеганое одеяло.

2. Моля, уверете се, че източник на захранване и изход отговарят на изискванията, посочени в паспорта табелката на машината.

3. Моля, уверете се, че превключвателят нагревател е в позиция "0" бутон за изключване преди употреба.

4. Натиснете, за да преминете и регулировка на температурата: "0", за изключване на клавишите, "I" за устройства за подаване на топъл въздух с мощност 800 W, "ll" за устройства за подаване на горещ въздух с мощност 1200 Вата.

УВЕДОМЛЕНИЕ

1. Печката не трябва да се поставят директно под електрически съединителя, трябва да се използва надежден електрически контакт, розетка, включете и на тел храненето трябва да бъде с капацитет от 10А или повече.

2. Посоката на подаването на въздух към изхода, вилката и веригата на захранването е строго забранено да се избегнат нещастните случаи.

3. Този продукт е строго е забранено да се използват в среда с-запалителни и взривни вещества; строго забранено да се използва в среда с много прах и масла.При използване на околния въздух трябва да е гладка, а околната температура не трябва да надвишава 30 ° с. Храната трябва да се изключи, когато в стаята няма никой.

4. Този нагревател не трябва да се използва в близост до вани, душ-кабина или басейна.

5.Do не поставяйте предмети върху машината, нагревател за непушачи легна забранява се запържва в нагревателя предмети за да се избегне запалване.

6. След употреба, след дълго да останат неизползвани, първо изключете захранването и извадете щепсела от контакта.

7. ако продуктът е неизправност, консултирайте се с търговеца или производителя, за ремонт, не разбиване на устройството за ремонт, без разрешение на

8. Избягване на опасности на входа и на изхода на въздуха е забранено да вградите чужди предмети.

9. Когато печката работи, е строго забранено да се докоснат до защитному сетчатому чехлу, за да се предотврати резултати при висока температура изгаряния, моля, обърнете специално внимание на децата

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5