Описание

Купувачите показват

За материала

Тънък винил: сравнително тънък, ярки цветове, подходящи за еднократна употреба, не изчезва, може да се глади от обратната страна при ниска температура, подходяща за използване на закрито.

Полиестер: цвят на сравнително тъмно, материалът е относително мек, може да се пере, глади, да се използват повторно, да е здрав, подходящ за вътрешни и външни работи.

Показани детайли от тънък винил.

Показани детайли от полиестер

Предимства и недостатъци

Печат ефект върху тънък винил малко по-добре, отколкото на полиэстере.Наситеността на цветовете при печат на тънък винил по-горе.Ако имате особено високи изисквания към точността на възпроизвеждане на цветовете, се препоръчва да се избере тънък винил.Но тънък винил материал малко помнется се дължи на транспортиране.

Полиестер, да не избледнява при излагане на вода, и може да се мие с вода.Материал от полиестер отлична и е подходящ за използване на открито.Но цената е по-скъпо, отколкото тънък винил.

За настройка

Ние можем да коригираме всеки един анимационен филм, игра, филм, банер, фон за украса на парти и ваши собствени снимки, моля, свържете се с мен, ако искате да персонализирате.

Моля, кажете ми вашето искане за настройка, преди пускането на поръчката.

След потвърждаване на желания от вас размер и желания избор на съдържанието, ние ще ви изпратим цена и линк специално за настройки.

За допълнителна услуга

Добавете една малка дупка на заден план.

Добавете джоб в горната част на заден план.

Настройте специални размери и визия, и ние ще ви изпратим снимки, за да потвърдите.

Моля, обърнете внимание: начин за опаковката опаковки по подразбиране-сгъването.Ако искате да го изпратите по списък, моля своевременно да ни уведомите размера, броя и пощенски код, адрес за доставка.Благодарим ви.

За Обичаи

Подходящ за украса за рожден ден в душата на новороденото бебе, личен портрет и семейни групови снимки.Може да се използва и за студио, павилионите, партита, сватби и бизнес / търговска употреба, запис на видео.

За гънките

За размера на

За разстояние на снимане

Цвят

Q&A

В: Колко време ще струва получаване на стоката?

О: Имаме нужда от 2-5 работни дни, за производство на стоки.

Ако имате конкретна дата, която ви е нужна, можете да се свържете с нас, ние можем да предложим по-бърза доставка.

Моля, обърнете внимание, че за бизнес експрес ще трябва да платите допълнителна такса.

В: Аз все още съм дълго време не е получил колет, какво се е случило с моята поръчка?

О: В този случай, моля, не се колебайте да се свържете с нас.съжалявам, че това не са причини да ви удоволствие от пазаруването.ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.

За обратна връзка

Вашия търговски опит и препоръки са изключително важни за нас.Ако сте доволни от нашите услуги и продукти, моля оставете пет звезден върха, но ако има някакъв проблем с продукта или не сте доволни, моля, не се сърди, моля, навреме, свържете се с нас, ние ще ви помогнем възможно най-скоро, благодаря предварително.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5