Описание

Описание на машината за приготвяне на равиоли Параметър:

Модел: HS-03

Напрежение: 110 / 220 V

Мощност: 140 W

Формата Размер: може да се коригира в рамките на 9 см (ако искате да персонализирате по-голям размер, моля, свържете се с нас)

Форма форма: кръгла, квадратна, ромбовидная, овални, за юфка, направени по поръчка

Производителност: 70 бр. / мин

Размер на машината: 450 * 300 * 370 мм

Тегло: 20 кг

Описание на машината за приготвяне на равиоли:

Машина за производство на кожата за равиоли, може да се използва за производство на кожата за бърз хляб, кожа за вонтонов, кожа за равиоли и т.н.!

Малък размер, лесен за работа, лесен за работа, спестяване на време, висока ефективност, регулируема скорост на производство, спестяване на средства, не губете тестото се губи, дебела повърхност тънка, тестото не е повреден, формоване, неподлежащи на рециклиране, модел машина може да се персонализира.Напълно замени изкуствена кора, а изкуствена кожа ще даде пельменям форма, вкус.

Забележка:

1. Моля, обърнете внимание на размера на формата, формата и теглото на всяка кожа, преди пускането на поръчката, ако не уведомете ни, ние ще ви изпратим размера по подразбиране (8 см, 10 г).

2. Тази машина може да произвежда форма с кръгла и квадратна форма, най-голям размер - диаметър 9, вижте ако искате да направите формата на по-голям размер, моля, свържете се с нас.

Начин на доставка:

1. Ако изберете "Начин на доставка на продавача", ние ще ви помогнем да организира изпращането на море и ще доставим в най-близкия до вас морско пристанище! - Ако CFR море, това означава, че след пристигането си на пристанище на местоназначение купувачът ще трябва да плащат пристанищни такси предназначение (като например такси за терминальную обработка, такси за документи, такси за съхранение, и т.н.), за данъците, за да митническо оформяне и вземете стока себе си.

2. Ако сте избрали "Експрес", ние ще ви помогнем да организира изпращането на международни курьерским транспорт (например, DHL/TNT/FedEx/ARAMEX и т.н.) и ще се изпращат директно на вашия адрес (услуга "ОТ врата до ВРАТА")!Ако заминаване експресна поща, след пристигането, купувачът само трябва да плащат данък и да помогне на транспортната компания да митническо оформяне, всичко е наред.

3. Ако сте избрали "Въздушен транспорт", ние ще ви помогнем да организира изпращането на самолета и да се доставят в най-близкия до вас летище! след пристигане на летището на купувача трябва да плати данък, за да мине митническо оформяне и вземете стока себе си. (ЯО)

моля, обърнете внимание :

1. Ако продуктът е обновен, ние ще изпратим последният стил.На външен вид може да се промени, но параметри и функции ще останат непроменени.

2. Ако процеса на производство на механични изделия изисква заваряване.В мястото на заваряване ще останат малки следи от заваряване.Това е нормално, а не дефект.Ако сте против, моля, оформляйте поръчка внимателно.или се свържете с продавача, за да провери подробно изображение.

3. Всички размери и тегло на машината, измерени в нашите ръце, може да има някои отклонения, моля, не возражайте

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5