Описание

ТИП1

Параметри на продукта:

Размер на опаковката: 30 x 19 x 18 см (11.81*7.48*7.09 инча)

Тегло: 2 кг (4,41 паунда)

Материал на пръта: неръждаема стомана

Материал табела: вътрешна желязна плоча от неръждаема стомана

Приложими места: салони за красота, фризьорски салони, фризьорски салони

Характеристика на:

Стабилен материал

Опаковъчен лист:

педал

ТИП 2

Поставка за крака фризьорски столове от неръждаема стомана Салонная поставка за краката Фризьорски салон поставка за краката, за фризьорски салони татуировка салони

Описание

Продължителното седене може лесно да доведе до онемению краката, болезненост и други симптоми.Дошло е време да се намери добър помощник.Нашата поставка за крака от неръждаема стомана с дебелина 0,31 инча е преминал процеса на полиране, за да се гарантира, че ще може да се използва в продължение на дълго време.С негова помощ ще могат да работят или да учат в по-добро състояние, а клиентите ще получат незабравими впечатления от посещение на вашия салон.

Основни характеристики

Трайност: Висококачествена, неръждаема стомана с дебелина 0,31 инча и процеса на полиране правят продукта устойчив на корозия, ржавлению, износостойким и здрав, благодарение на което тя остава практичен и красив.

Удобна и релаксираща: Тази подвижна поставка за крака позволява на купувачите трябва стъпалата са успоредни един на друг, като по този начин постигане на релаксация, намаляване на изтръпване и болка в краката си, осигурявайки им по-комфортно усещане и създаване на добра репутация на вашия магазин.

Изискан външен вид: Красива сребро и плавни линии придават на продукт усещане за модерност и модата, така че може добре да се комбинира със столове различни стилове.

Лесен и удобен за ползване: Проста конструкция и набор от аксесоари позволяват бързо завършите инсталацията и да започнете да използвате устройството.Можете свободно да го поставите пред всеки стол.

Идеален подарък: Благодарение на добрите характеристики на този обект може да се разглежда като подарък за празниците или новоселью за родители, приятели и любовници, които управляват магазин.

Лесно почистване: Гладка повърхност и проста конструкция я прави лесна за почистване с помощта на хавлиени кърпи и вода.

Компактен и лек, Благодарение на компактните им размери 12,59 * 7,48 инча и тегло 1,43 половин килограм може да се скрие под масата или друго място, което спестява много място и да носят със себе си на всяко работно място.

Качество на услугата: Ние подкрепяме всички наши гости и очаквам с нетърпение възможността да ви помогне с покупката.Ние с удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.Краят на историята между нас определено не ", ние продаваме, а купувате".

Подробна информация

През цялата ъгъл: В сравнение с традиционните квадратни краища, дугообразный дизайн позволява по-добре да се грижат за кожата по време на употреба.

Твърда основа: Това е правоъгълна основа 12,59 * 7,48 с плъзгане подплата увеличава площта на натоварване, което е по-добре да осигурява стабилност на продукта.

Прилагане

Този продукт може да се използва широко в фризьорски салони, салони за красота, маникюрных салони, татуировка-студия, масажни центрове, спа-центрове, домове, офиси, съблекалнята, като университетски общежития, учебни кабинети и всякакви други места, където искате да го поставите в предната част на седалката.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5