Описание

Моля, обърнете внимание

1. Изберете размер в съответствие с дължината на крака си (да не изберете размер в съответствие с обикновената размер на страната !!!) 2. Ако вашите крака са малко широковаты или изкачване малко мазнини, по-добре да изберете размер на 1-2 повече, 3. Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, ние ще ви помогнем да ги разрешите.

Доставка

1. Изпращаме поща на Китай/MSM/DHL/FedEx.

2. Ако по време на доставка се сблъскате с проблеми с пратката, моля, свържете се с нас

3. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-7 дни (в зависимост от размера) след завършване на плащане.

Плащане

1. Ние приемаме плащане с кредитни карти Vast, MasterCard, банков превод, Western Union, Moneybookers и дебитни карти, като начини за плащане.

2. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след създаване на поръчката, ако резервацията не бъде платена след изтичането на 3 дни, поръчката ще бъде затворен.

3. Ако не можете да платите на нова поръчка, моля, изчакайте няколко минути, или да се свържете с нас.Ние ще ви помогнем да проверите вашия нов поръчка за наличието на евентуални проблеми.

Коментари

1. Ако имате въпроси по опаковката и срокове на доставка, моля, свържете се с нас.

2. След получаване на пратката, ние ще бъдем благодарни за вашето бързо потвърждение.

3. Много ви благодаря за покупка в нашите търговски център и за ваша огромна подкрепа.Вашият отзив 5 звезди е много важно за нас.

Свържете се с нас

1. Добре дошли на вашата заявка.

2. Ние работим 24 часа в денонощието.

3. Можете да ни изпратите информация чрез търговски мениджър или по електронна поща.Ние ще ви отговорим, след като получим вашето съобщение.

Коментари

Готини маратонки, но размерите на окото неправилно, взех дъщеря 22 см-36 размер, в крайна сметка те са малки, 21,5 см по стельке. Маратонки са много малки. Издава връщане чрез електронна поща, не е много удобно да плащат за опаковка, и не е известно колко пари чака, когато се върне обратно. Продавачът, моля, поправете таблица с размери и не въвеждайте на купувача в заблуда!!!! Поставя се дължи на таблицата размери 4 звезди и се дължи на хемороиди с връщането.

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5