Описание

Нашите защитни лайсни за душата осигуряват здрав захват, който ще ви помогне да избегнете падане в банята.Нескользящая дръжка идеален за писалки за душата на възрастните хора, а парапет за баня не изисква пробиване.

Технически характеристики:

Тегло: около 192 грама

Размер на продукта: около 9,5x9x29 см / 3,74x3,54x11,42 инча

Материал: PP + PVC

Опаковъчен лист:

1 бр. * Парапет за душ

Вижте повече детайли за продукта

1. Гаранция на сигурност: Парапет за душата осигурява здрав захват, благодарение на здравата конструкция нещастници от PVC, предотвратява всяка възможност от изпадане и намаляване на подхлъзване в банята.

2. Нескользящая дръжка: подобряване на сигурността в банята с помощта на нашия парапет за душата.Нескользящая дръжка с груба текстура, увеличивающей триене, подходящ за ръце с различни размери за допълнителна защита при влажни условия.

3. Безпроблемен монтаж: Този парапет за душата е оборудван с капаче и вендузата за лесен монтаж без пробиване.Той също е подвижна и за многократна употреба, което ви позволява да регулирате или да прехвърлите в друга баня.Насладете се на безопасен и комфортен душ със силен и надежден изземване.

4. Удобна греда: Подобряване на безопасността на възрастните хора с помощта на нашата греда, за душата.Е Предназначен за използване в дръжките за душата на възрастните хора и в други ситуации, като например бани, кухни, тоалетни и бани.Лесен за инсталиране, осигурява допълнителна подкрепа и устойчивост за секунди.

5. По-безопасни и по-силен: Този парапет за душ - практичен подарък за вашите близки хора, които се нуждаят от допълнителна подкрепа в банята, като деца, възрастни хора, инвалиди или бременни жени.Той е лесен за инсталиране и осигурява здрав захват за безопасно и комфортно вземане на душ.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5