Описание

Моля, обърнете внимание:

1. Тази подложка за мишка има тънки ръбове, които могат да се предотврати износване.Осигурява дълготрайна употреба, без деформации и обезмасляване.

2. Текстурата е по-плътен.Мишката може бързо да се движи и точно позиция за да осигури по-плавен контрол на мишката.Идеално място за вашия лаптоп и pc компютри.

3. Плътно оцветяване и да имат противоплъзгаща се основа от естествен каучук надеждно закотвени с работно бюро.Висококачествен мек материал за вашия комфорт и контрол на мишката.

4. Тази подложка за мишка изработена от материал с отличен ефект за определяне на цвят.Liquid петна може да се измие с вода за по-дълга употреба.И той не избледнява при многократно почистване.

5. На разположение за всички видове мишки, лазерни и оптични.Идеална за ежедневна употреба.

6. Качеството на нашия печат е много добро.Ако установите "петна" на черга за мишки, това е просто оригинален дизайн фигурата подложка за мишка.

7. Проблемът с миризмата на: поради печат с теплопередачей нова подложка за мишка ще има слаб мирис, моля, поставете в проветрено място за няколко дни.

8. Проблемът с разлика в цвят: Всеки производствен процес може да доведе до малък проблем с разлика в цвета.Ние се опитваме да направите всичко възможно.Моля, разберете.

9. Проблем с размери: дължи на топлинно разширение и свиване гума разликата в дебелината и дължината ще бъде незначително, което не може да се избегне.Моля, разберете.

10. Свържете се с нас за първи път, ако срещнете някакви проблеми с качеството на стоката, доставката и т.н. Ние ще ви предложим най-доброто решение на проблема.

11. На горните снимки са представени не всички наши подложки за мишка.Ние имаме хиляди на различни модели.Моля, свържете се с нас, ако не сте намерили този, който ви харесва.

12. Безплатен дизайнерски услуга за изготвения по поръчка на подложка за мишка, просто изпратете снимка на продажбата. Минимално количество за поръчка-1 бр., просто за да ви направи щастливи.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5