Описание

Този очарователен замък за каране на велосипед веригата е идеално място за вашето пътуване!Елегантен и мек, той също е здрава и качествено изработен.Просто щракнете върху замъка и язди със спокойна душа!Споделете с приятели и близки, като подарък!

Технически характеристики:

Материал: силикон

Модел: Обща информация

Внимание:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради разликите в измерванията, направени ръчно, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Списък:

1 * Противоугонный велосипеден заключване

Прочетете повече за продукта

1. Несравним: Бъдете стилен защитени благодарение на креативному дизайн на нашия противоугонного колоездене на замъка, който демонстрира дизайн на замъка biscuit puppy, придающий на вашето мотора нотка на обжалване и красив външен вид.

2. Здрав и устойчив на абразия: Нашия велосипеден замък е изработен от висококачествен силиконов материал, който осигурява дълготрайност и устойчивост на износване.Вие със сигурност може да се затегне с мотора си, знаейки, че той не ще се счупи, и не е деформиран.

3. Отлично качество на изработката, Благодарение на здравата конструкция нашия замък за велосипед верига осигурява несравнима защита от ценното си велосипед.Неговата гладка повърхност, заоблени ръбове и устойчиви на избледняване на цветовете осигуряват комфорт и външен вид.

4. Лесна употреба: този замък за велосипед без много усилия ще затвърди своя мотор.Благодарение на удобната функция за заключване с натискане на бутон никакви други не са необходими инструменти.Просто сложете заключване на велосипеди колело за бърза и лесна защита.

5. Идеални подаръци за приятели: Защитавай своя велосипед с помощта на това практично и красиво каране на замъка повишена здравина.Здрава конструкция осигурява максимална сигурност, а атрактивен дизайн лесно ще привлечете внимание.Преподнесите го като изискан подарък на своите приятели и семейство, който се занимава с колоездене и покажете им, че ви е грижа за тяхната сигурност на пътя.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5