Описание

Характеристики:

* 2-клетъчна поставка за статив: Мини статив с 2 секционную конструкция с плъзгащи се крака за регулиране на височината в зависимост от вашите нужди.

* Лек и компактен: Изработен от олекотени материали, този мини-статив удобен за носене и е подходящ за използване в движение.Благодарение на компактните им размери удобни за поставяне в чанта или джоб.

* Чудесното качество на производство и издръжливост на: Статив изработен с изключително внимание към детайла, което е гаранция чудесното качество на изработка и издръжливост.Той е проектиран за редовна употреба без да се застрашава неговата функционалност.

* Пълна гъвкавост: Този статив осигурява пълна гъвкавост благодарение на регулируеми ножкам сферичен главичката.Изработен от твърда пластмаса и алуминий, той осигурява стабилност и поддръжка на вашия проектор, фотоапарат или мобилен телефон.

* Гъвкав и преносим: Подходящ за различни условия, включително офис, къща, свободно време и пътуване, този статив е универсален аксесоар, който може да се използва при различни сценарии.Независимо от това, снимате ли моменти или говорите с проектор, този статив ще стане ваш надежден спътник.

Технически характеристики:

Името на детайли: Мини статив

Материал: твърда пластмаса и алуминий

Размер:14.5*5*5

Цвят: сребрист, черен

Съдържание на опаковката:

Мини статив * 1

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, представени на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5