Описание

Ние предлагаме фонови изображения от различни материали с хиляди стилове за избор.Прочетете по-долу, за да получите по-подробна информация за всеки един от предлаганите от нас материали.

Полиестерна тъкан -това е нашата най-новият и най-добър плат, боядисана с помощта на компютър, без бръчки, подобна на руно, която може да се перат и да съхнат.Да се почистват лесно!Просто сложете ги в пералнята и сушилнята в деликатен режим, за да се отмие с тях допълнителна мръсотия, които могат на тях да попаднат.

Подходящ за: Снимка за фон, декор на сцена, партита по повод рождения ден на търговско изложение, големи билборд и т.н., Теглото на материала: 160 г / ГОРИВО Компактни и леки материали, без бръчки, безопасни за машинно пране и сушене на Интензивни ярки цветове Издръжлив и устойчив на светопоглощению, водо - и UV-устойчив цвят е здрава и могат да бъдат използвани Макс.Ширина: 300 см, без шевове

Тънък винил тъкан (плат с изображение)

Винил фонове с ярък принтом images.it подходящ за еднократна употреба (парти по случай рождения ден), семейни фотографи. той ще бъде лек и преносим, което позволява лесно да виси на поставка за фон.

Подходящ за: фотофорума, декори на сцената, партита по повод рождения ден на търговско изложение.

Теглото на материала: 110 г / ГОРИВО Икономичен лека, лесно се сгъва и да се пренася, не е водоустойчив, светопоглощающий, компютърни печат за реализъм, силен ярък цвят Максимална ширина: 300 см (10 фута), безшевни (други продавачи, максимална ширина 150 см, безшевни, повече от този размер, това шев).

Стоки се изпращат в сгънат вид, ще гънки, те са лесни за носене, това е начина на премахване на гънките:

1) Плътно мине в цилиндър за 3-4 дни, всичко ще бъде наред.

2) Загрейте го ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладка.

Вид напомняне:

Международни клиенти, моля имайте предвид, че в общата сума на вашата поръчка не са включени всички митнически такси или мита.Отговорност за тези такси се носи от купувача и не са включени в профила си или обща цена за доставка.

Що се отнася до индивидуалните

Ние също имаме 10X10ft,8X10ft,7X10ft, 20x10ft,10X15ft фон за тази позиция, Ако ви трябва

конкретен размер, моля, свържете се с нас.

1.Застроена площ С мин. да речем файл с разделителна способност 100 точки на инч (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, кръчма)

2. Размер на лого - мин. да речем файл с височина 6 инча (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, кръчма)

3. Размер на банер зависи от размера - поръчайте следващия размер фута (след отпечатване ние само по ваш индивидуален размер).

Ние обещаваме да предложи най-достъпни и конкурентни на цени, най-модерните фонови изображения от най-високо качество с най-бързи срокове на изработка на пазара!

Що се отнася до разликата в цвят

Моля, не забравяйте, че всеки монитора на компютъра се калибрира по различен начин.Цветовете могат да се различават малко в зависимост от човека.

Въпрос: Как да създадат собствен фон?

О: Можете да изпратите вашето запитване в нашия екип за поддръжка на клиенти или да оставите съобщение под поръчате, наш дизайнер спроектирует за вас, след това ще изпрати проба, за да ви помогне да я потвърдите.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5