Описание

Описание

Адаптер за купата PULUZ 75 мм и метален полушаровидный плосък адаптер за купата на статив с винт 1/4 "3/8" за штативной фотоапарат DSLR с течна глава

1. 100% чисто нов и високо качество.

2. Изработен от висококачествен метален материал, без пластмасови или гумени детайли, които са много издръжливи.

3. Адаптер за купата ви позволява да конвертирате стативи за чаши с диаметър 75 мм стандартни плоски винтове с диаметър 3/8 инча или 1/4 от инча.

4. Позволява на потребителя много по-лесно създаване на хоризонтални хоризонти.

5. Ако имате статив чашеобразного тип и жидкостная корона с плосък монтиране, адаптер е полезен.

6. Идеален за натурной стрелба или за студийно ползване.

Общ материал метал Диаметър 75 мм, Размера на гнездото 1/4 инча, 3/8 инча Размер на продукта 75*75*100 мм Тегло 278 г Предпоставка включва Съдържанието на пратката 1 х Ръководство за потребителя

3 х винтове

1 х гаечен ключ

Снимки

Доставка 1. China Post Ordinary Small Packet Plus може да се проследи само в Китай, и във вашата страна няма подробна информация за проследяване. 2. Като начин на доставка са посочени EMS, DHL, UPS, TNT или въздушна поща. 3. Безплатна доставка: безплатна доставка в избраните страни и друг начин на доставка.Моля, проверете списъка за доставка и опаковка за повече информация. 4. Време за доставка: EMS, UPS, DHL, FedEx и TNT: 3-7 дни.В редки случаи строги митнически процедури за малко да удължат времето за доставка, моля бъдете търпеливи. 5. Ние не носим отговорност за никакви инциденти, забавяне или други проблеми, отговорност за които носи обслужване. 6. Отговорност за всички вносни такси са купувачите. 7. Моля, проверете внимателно вашия адрес, при обработката на поръчката. 8. Не се колебайте да се свържете с нас по всеки въпрос, ние ще ви предложим задоволителен отговор.

Данъци и такси 1. Повечето стоки са освободени от вносни мита (e.g.in САЩ) или други такси, както и други такси, включително данък върху добавената стойност (ДДС) или други данъци.Ако те са приложими, те се събират и се определя при обработката на товари на съответните митнически орган във вашата страна.Моля, запознайте се с внос на политиката на страната си, за да се разбере и провери приложимостта на тези мита или данъци до приобретаемым вас продукти, както и на отговорност за тях. 2. Всички приложими данъци и такси, ако има такива, не са включени в покупната цена на вашата поръчка или сделка.Ако те се прилагат и срещу това те са си (а не от нашите, или производител или доставчик на продуктите) изключителната отговорност и трябва да бъдат платени от вас директно вашето правителство или от куриерска фирма при доставката на продукта. 3. Заплащане на горепосочените мита, такси и данъци, не е нашата отговорност (или отговорност на производителя или доставчика на продукта). 4. Ние не носим отговорност за забавяне на доставката или на митниците, тъй като това е извън нашия контрол.

Гаранция и рекламации 1. В замяна ще бъде предложен само дефектен продукт. 2. Дефектните стоки трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на поръчка. 3. Обработката на връщане след получаване на стоката може да отнеме до 7 работни дни.Уверете се, че мобилният телефон не е повреден по изкуствен начин, и не се мушкам го.Обратна доставка плаща от купувача.Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и номер на поръчка. 4. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с www.santacrocedelsannio.eu.Или можете да поръчате подмяна. 5. Ние приемаме в себе си всички разходи по доставката, ако стоката (ите) не съответства на заявената.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5