Описание

Характеристики:

OOTDTY

абсолютно нов и високо качество

Лесно хранене: Тази лека златна малка ясла за птици под формата на клетката е много подходяща за диви птици, които добиват храна в клони или храсти.С помощта на куката можете да лесно да се мотае на захранващото навсякъде, където и да достигнат, а не само на прозорците, балконите или станции за хранене на птици.

Просто пълнеж: Тази малка ясла за птици за сипка е открывающуюся кръгъл капак, в която много удобно запълни мастните глобули.В случай, че птицата ще се отвори капака по време на хранене, в отверстии предвидено малък пръстен за обзавеждане определяне на покрива.

Малка капацитет: поберат само една топка на мазнини или мазнини или други хлебца.Това може да предотврати щети и заплесневение храна за птици, поради продължителен период на съхранение на открито, както и удобно ритам, висящи хранилки, за да привлекат повече птици като врабчето и робин.

Стабилен материал: Изработен е от желязна тел с антикоррозийным покритие, което може да осигури храна на птиците за по-дълъг период, и не е нужно да се притеснявате за ръжда.Златист налеп, който е толкова красив, толкова ярки пролетни цветя, също така може да привлече вниманието на много птици.Дръж го в двора, не само за това, за да се гарантира птици вкусна храна, но и за декорация на вашата градина.

Комплектът включва: 1 бр. малки висящи метални хранилки за птици.Размери: Диаметър 7.5 см / 2,95 инча, височина 13,5 см / 5,31 инча.

Технически характеристики:

Материал: метал

Цвят: златен

Размер: Диаметър около 7,5 см/2,95 инча, височина около 13,5 см/5,31 инча

Тегло: около 42 г

В комплекта са включени:

А за птици с дебели топки, 1 бр.

Забележка:

1. Моля, нека грешка 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодарим ви!

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5