Описание

Основни моменти:

1. Сигурна защита: Направен от висококачествен силиконов материал, този калъф за етикети на плочки предпазва от надраскване, падане и подхлъзване.Той предпазва вашия телефон от случайни повреди и го поддържа в добро състояние.

2. Подобрете на улавяне: извита облегалка осигурява по-голяма свобода и комфорт.Този силиконов калъф за етикети на плочки прилепен до вашето устройство и подобрява сцеплението с него.Той също така ви позволява закрепване към всякакви повърхности без увеличаване на обема.

3. Противоударная защита: Силиконов калъф ефективно абсорбиране на удари, благодарение на своята добра еластичност и здравина, които гарантират защитата на етикети от удари и падане при падането, натъртвания и царапинах.

4. Точни деколтета: Силиконов калъф за етикети на плочки е точно деколтета, които не оказват влияние върху използването на бутоните, отвеждане на топлината и други функции.Тя е прилепнала към тялото и предпазва вашето устройство от надраскване и прах.

5. Екраниране без усилия: Силиконов калъф осигурява перфектно кацане на етикети на теракот и липсата на отпуснатост.За инсталацията не изисква никакви инструменти, а точно деколтета осигуряват лесен достъп до бутона и динамиката.

6. Силиконов защитен калъф е подходящ за вашето устройство се инсталира лесно благодарение на извита на гърба на капака.Изработен от силиконов материал, той предпазва от падане, удар и надраскване, като осигурява постоянна безопасността на вашето устройство.

Технически характеристики:

Име на продукта: Силиконов калъф за етикети на плочки

Цвят: черно, бяло и синьо, бледо червено, лилаво, зелено-зелен (цвят по избор)

Материал: силикон

Списък на продуктите:

1 * Силиконов калъф за етикети на плочки

1 * Метална тока

Бележки:

1. Моля, нека грешка 0,5 см/0,20 поради ръчно измерване.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта, надявам се, вие можете да разберете.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5