Описание

Защитете вашите дървени подове с помощта на тези кръгли покривала за крака на стола.Нашите силиконови калъфи имат мини частици на дъното и не се нуждаят от залепване.Подходящи за всички стилове за украса, те са идеални за използване в спалнята.Благодарение на тези трайни покритие вашите подове ще изглежда красиво и не поцарапаются.

Технически характеристики:

Заглавие: Кръгли защитни покривала за крачета столове

Материал: силикон

Външен размер на продукта: (прибл.)4.2*5*3.3 см/1.65*1.97*1.3 инча

Подходящ за кръгли крака диаметър: (прибл.) 4,2-5 см / 1,65-1,97 инча

Опаковъчен лист:

4 бр. * Кръгли защитни покривала за крачета столове

Повече за продукта

1. Лесен за почистване: Защитете вашите подове от надраскване и повреди, причинени от мебели, с помощта на нашите прости грижи кръгли защитни покривала за крака на стола.Изработени от мек, трайни силиконов материал, те осигуряват стегнато и предотвратяват появата на шум и драскотини.

2. Безшумен дизайн: Тези защитни облицовки за пода върху крака на стола амортизируют удари и износостойки, което ви позволява ефективно да се намали шума, причинени от преместването на мебели.Практичен дизайн подходящ за повечето кръг на краката на столове и предотвратява надраскване на пода.

3. По-добра защита пол: Нашите защитни покривала за крачета кръгли столове, специално проектирани с висококачествени силиконови чехлами за да се осигури по-добра защита на вашия паркет.Те лесно се поставят на краката на стола, без да се изисква залепване на ленти или изрязани, което опростява настройката и демонтаж.

4. По-добра защита пол: Нашите кръгли защитни облицовки за крака на стола гарантират перфектна защита на вашия паркет и мебели.Изработени от ярка силикон, ярки и сладки седалките ефективно предотвратява появата на драскотини и scuffs на подови покрития от всякакъв вид и придават модерен вид на всеки интериор.

5. Универсална защита: Покриване на крака на стола на разстояние 1,65-1,97 инча и защита на пода от надраскване с помощта на нашите кръгли защитни покривала за крачета от силикон.Подходящ за различни помещения, включително кабинети, общи спални, детски, дневни, библиотека и спалня.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5