Описание

модул име=ckeditor

Добре дошли в Нашия магазин!Ние предлагаме услуги дропшиппинга/OEM / ODM/търговия на едро, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти за повече информация

[Известия]

------- Ако по някаква причина не ви устройва някаква стока, продаваният в нашия магазин, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да решите проблема си възможно най-скоро!

-------Моля, дайте ни пет звезди за обратна връзка, ако сте доволни от нашите продукти.

-------Добре дошли в нашия магазин!Скъпи приятели, избирайки нас, вие ще бъдете доволни, ще получите качество и най-доброто обслужване.

------- Ние гарантираме, че всички колети, изпратени от магазина, са поверителни, така че, моля, не се колебайте да направят покупка.Бързо изпращане до 24 часа след плащане! ! !

Съвети:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

2. Моля, нека грешка 1-3 mm-за ръчно управление

моля, разберете, че при различен показване на цвят ще се различават.Благодарим ви.

3. Ако сте харесали нашият магазин, моля добавете нашия магазин в списък с любимите си магазини, кликнете върху "Абонирайте се", тогава ще може навреме да се получи информация за нашите нови придобивания и отстъпки.

4. Този продукт се нуждаят от 10-60дней до ръката си, моля, търпеливо изчакайте.Ако все още не сте получили стоката след изтичането на 60 дни, или имате някакви проблеми с нашите кърпа, моля, свържете се с нас и не оставяйте ни лоши коментари и спорове, ние ще решим вашия проблем от първия път.Изпращане на стандартна доставка www.santacrocedelsannio.eu по целия свят.Парите ще бъдат върнати обратно във вашата платежна сметка, ако не получите стоката.modname= изображения & cols= 1& colspace= 10&rowspace= 10&align=center modname= изображения& cols= 1& colspace=10&rowspace= 10&align=center

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5