Описание

Подробна информация за продукта

Жена секси дантелено бельо за ролеви игри в големи размери, униформи на медицински сестри за възрастни, стилно прозрачно боди за cosplay Fliter,

JJ7909

Размер: XL 2XL 3XL 4XL

За нас

Международни купувачи, моля, обърнете внимание:

За изпращане на статия:

1. Доставка по целия свят, с изключение на някои страни и APO/FPO.

2. Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

3. Ние гарантираме изпращането на поръчката в рамките на 48 часа след потвърждаване на плащането (с изключение на празнични дни).

4. Отговорност за каквито и да е данъци или такси върху вноса носи на купувача.

5. Моля, свържете се с нас, ако не сте получили пратката си навреме.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е удовлетвореността на клиента!

6. Причина за международна доставка, за някои страни се изисква повече време, надявам се, вие можете да разберете.

За гаранция и връщане:

1. Ние даваме гаранция от една година, моля, купувайте си с увереност.

2. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му, както и цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Няма изключения!

3. Ние ще ви възстановим пълно плащане при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект.След като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с www.santacrocedelsannio.eu.Или можете да изберете замени.

4. Ние приемаме в себе си цялата стойност на доставката, ако стоката не съответства на заявената.

5. Купувачът трябва да плати цялата стойност на доставката, ако стоката не го иска.

За обратна връзка:

Ние оставяме положителен отзив за вас след получаване на плащането.Вашето мнение е много важно за нас, положителните отзиви и 5 точки DSR високо ценени.

Моля, да споделите с нас, преди да напусне всяка отрицателна обратна връзка или 1 точка, 2 точки ниско DSR или откриване на някакви противоречия в www.santacrocedelsannio.eu, моля, дайте ни възможност за решаване на всички проблеми, и ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5