Описание

Име на продукта: Плюшен капачка

Цвят на продукта: каки, карамел, син, розов, черен, червен

Материал: плюш

Размери: детски размер, възрастен размер

Съдържание на опаковката: Плюшен капачка * 1

Описание на продукта:

1. Тази сладка шапка-слушалка с плюшено мече от картун е предназначена за бебета, с топла от защитата на ушите и дебело покритие на врата, подходящ за блокиране на студен вятър и задържане на топлината.

2. Тази шапка е направена от висококачествен плюшено материал, мек и удобен, подходящ за нежна кожа на бебета.Тя има определени ветрозащитным ефект, предпазва ушите и врата бебета от студ и пронизывающих ветрове.

3. Тази шапка е чудесен дизайн ушите мультяшного мечка, придающий деца сладък начин, благодарение на което те изглеждат сладко и по-топло на студено през зимата.Това е и чудесен избор за подарък за децата на приятелите си.

4. Тази шапка има закопчалка-цип, което позволява лесно да се облича и я застреля и бебета, и може да се регулира според нуждите на бебето.Той е подходящ за различни видове дейности на открито, като ски и игри в снега, като предоставя цялостна защита за бебета.

5. Тази шапка е подходящ не само за бебета, но и за младите хора, на студено през зимата.Той има стилен външен вид, който можете да комбинирате с различни нарядами, добавяйки усещане за мода.Било то за отдих или на ежедневието, тази шапка може да донесе топлина и защита.

Забележка:

1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-3 см, благодаря за разбирането!

2. Моля, имайте предвид, че действителният цвят на продукта може да се различават от снимките, поради различия между различните монитори.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5