Описание

Висококачествен единния ролка:

Дължина на рязане: 450 mm

Общо тегло: 110 кг

Ширина на рязане: 165 mm (+ 5 мм)

Височина на рязане: 170 мм

Дебелина на резена: 0,1-100 мм (регулира)

Размер: 900 * 400 * 890 мм

Характеристики:

1. Висока ефективност,

2. контролирана двигателна инсталация, осигуряваща равномерно насърчаване на филийки.

3. Напълно автоматична работа, спестявайки време.

4. Показатели за сигурност са добри.

5. Корпус от неръждаема стомана, заваряване на вграден шев.

6. Машината може да изрежете различни видове роли, като грубо ролка, тънък свитък, дълъг свитък, директен парче и т.н.

7. Тази машина е машина, която може да издържа на откормочную говеждо месо на дъската в индустрията на преките разделочных на металорежещи машини.

8. Месни рула при температура от около 18 градуса, могат да бъдат нарязани на филийки, без да размразяване, парчета месо да не се счупят, а формата се получава чист и красив.

9. Всички изрязани детайли лесни за почистване и могат да се разглобяват, без инструменти.

10. Не е необходимо затачивать нож, уникален дизайн освобождава потребителя от необходимостта затачивать нож и значително намалява разходите за използването му.

11. Той може да нарежете по един видове месо рулету едновременно, височина на рязане-170 мм, а начин и нарязване на размер може да изберете в зависимост от нуждите.

12. Цялата кутия е направена от точност леене HT450, обработена суинг в чък гвардия точност леене, вал с дупки плътно качват, висока якост, износоустойчивост и устойчивост на топлина, добър, и машината работи плавно.

13. В ходовите части, машини, използвани оригинални лагери, което намалява вероятността от повреди и значително увеличава срока на експлоатация

Моля, обърнете внимание :

1. Ако продуктът е обновен, ние ще ви изпратим нов стил.На външен вид може да се промени, но параметри и функции ще останат непроменени.

2. Ако процеса на производство на механични изделия изисква заваряване.В мястото на заваряване ще останат малки следи от заваряване.Това е нормално, а не недостатък.Ако нямате нищо против, моля, вземете вашата резервация внимателно.или се свържете с продавача, за да провери подробно изображение.

3. Всички размери и тегло на машината, измерени в нашите ръце, може да има някои отклонения, моля, не обръщайте внимание

Начин на доставка:

1. Ако изберете "Начин на доставка на продавача"

ние ще ви помогнем да организира изпращането на море и ще доставим в най-близкия до вас морско пристанище!

- Ако CFR море, това означава, че след пристигането си на пристанище на местоназначение купувачът ще трябва да плащат пристанищни такси предназначение (като например такси за терминальную обработка, такси за документи, такси за съхранение, и т.н.), за данъците, за да митническо оформяне и вземете стока себе си.

2. Ако сте избрали "Експрес"

ние ще ви помогнем да организира изпращането на международни курьерским транспорт (например, DHL/TNT/FedEx/ARAMEX и т.н.) и ще се изпращат директно на вашия адрес (услуга "ОТ врата до ВРАТА")!

Ако изпращане на експресна поща, след пристигането на купувача само трябва да плащат данък и да помогне на транспортната фирма да извърши митническото оформяне, че всичко е наред.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5