Описание

Основни продукти:

1 、 Помогнете правилно да элайнеры: Изработени от висококачествен силикон, дъвки за элайнеров са безопасни за дъвчене, което ви помага по-добре да се побере тавата за элайнеров.

2. Добре прилепнала: устойчива на плъзгане дизайн ви позволява лесно да дъвча дъвки за привеждане в съответствие на всички части на устата, и няма нужда да се притеснявате, че те выскочат, тренирайте дъвчеше мускул, ефективно предотвратяване на деформации, причинени от брекетами.

3. За размер: дължина 2 инча / 5 см. Той може правилно да се побере вътре в устата си и без усилия да отхапвам

4. Информация за опаковката: Гигиеничная и удобна вакуумно-независима опаковка, включваща 2 дъвченето на дъвка-balancer във вакуумна опаковка, 2 пръчки за задържане и кръгла кутия.

5 、 Следпродажбено обслужване: Ако имате някакви проблеми или притеснения относно вашата покупка, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти възможно най-скоро, а ние ще направим всичко възможно, за да помогне

Выравниватель Chewies

Нашият продукт помага правилно да зададете вашите ортодонтски невидими скоби и опростява опции за вашите скоби по време на тяхното носене.Използвайте ортодонтски скоби, за да се избегне промяна на формата на лицето по време на носене и за зъбите по-добре долепена до брекетам.

Размер на опаковката на продукта: 5.2*5.2*3.2 см/2.05*2.05*1.26 инча

Един Размер на продукта: дължина 5 см / 2 инча

Спецификация: 2 бр. вакуум / кутия

Тегло на продукта: 15 грама

Опаковъчен лист:

1 * 2 бр. Вакуумно опаковане на ортодонтски дъвчащи каучук, 2 * пръчици, 1 * кръгла кутия

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5