Описание

Направи си САМ Формата на Червило Алуминий 2/4 Дупки с Двойно Предназначение Secure Lip stick Балсам За Устни Инструмент За Производство на Форми за Домашен Салон Козметичен Инструмент

Функция: 1. Цвят на "Направи сам": Форма за червило "Направи си сам", можете да направите своя собствена, червило, за да изберете цвят, колкото искате, и да направи свой собствен цвят.

2. Лесен за работа: Форма за изработване червило, лесен за употреба, удобен за използване, вие можете да се насладите напълно на процеса на производство на червило със собствените си ръце, е много практичен.

3. Безопасен материал: Форма за червило е направена от висококачествен алуминиев материал, който е безопасен и нетоксичен, му е лесно да се формира и да се разруши.

4. Широко приложимо: Форма за червило с двойна употреба с четири дупки, които могат да се използват като двухцветную червило, одноцветную червило, удобна и бърза.

5. Идеален подарък: Форма за червило - забавен семеен проект, идеален избор за подарък за приятелки и момичета, безопасен и полезен.

Спецификация:

Вид на продукта: Форма за червило

Материал: алуминий

Ефективност на продукта: Форма за червило със собствените си ръце, можете да направите своя собствена, червило, за да изберете цвят по ваш вкус и да създадете свой собствен цвят

Технически характеристики на: Двойна употреба с четири дупки

Списък на пакетите:

1 x долната форма

2 x съединителната форма

1 х шестостенни отвертка

1 х крепежный винт

Начин на приложение: Събиране на формата, изсипете в приготвената форма течна червило, замразяване и изчакайте 20 минути, докато тя сформуется.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5