Описание

Характеристики:

OOTDTY

Съдържание на опаковката: пила, алкохолът ленти, етикети-ленти за гел-лак 20 накрайници / 1 лист, повече не е нужно да се мъчите с мръсни лак и изчакайте, докато те ще изсъхнат, което прави вашето художественото оформление е по-удобно.

Стикер за представяне на гел-лак с блестящ дизайн, полутвердевшие гел ленти са направени от истински съставки за гел-лак, а не от пластмаса.

Безопасен и устойчив, безопасен и водоустойчив материал, не вреди на ноктите. идеален за чупливи нокти, тъй като осигурява защитен слой. трае до две седмици при пълно отверждении UV / led лампа.

Лесни за използване полутвердевшие гел етикети лесно се нанася, подпиливаются и отверждаются от ултравиолетовите лъчи.можете да получите чертежи салонного качество, само за няколко минути. Да ги изтриете е също доста просто, правейки ги на пръчици или с пръсти.

Напомняне: отверждайте гел на ноктите под ултравиолетова / led осветление в рамките на 60 секунди, така че те да станат силни, здрави и по-лъскава. в зависимост от конкретната ситуация на втвърдяване, ако гел на ноктите отверждены не напълно, времето за втвърдяване може да се увеличи до 60 секунди. уверете се, че всички останали опаковки, опаковани обратно в черен пакет, и покриване на дупката с помощта на запечатване на лента, за да се избегне изсушаване.

Технически характеристики:

Материал: етикети

В комплекта са включени:

1 лист полуотвержденных гелевых етикети

1 бр.

Файл 1 бр.

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5