Описание

Параметър на продукта

Обхват на предаване: 15 метра

Протокол Bluetooth: 5.3

Употреба: тип тапи за уши

Има едно или две уши; Двустранен стерео уредба

Цвят: цвят на кожата, черен, бял

Стил: креативен дизайн

Водоустойчивост: IPX5

Характеристики на продукта

1. Напълно безжична: За разлика от традиционните кабелни слушалки, истински безжични слушалки ви позволяват напълно да се отървете от свързване към кабел, като потребителите са по-свободни и удобни.

2. Удобство за пренасяне: Истинските безжични слушалки, обикновено са малки, леки и лесни за носене, което позволява на потребителите да се наслаждават на музика и телефонни разговори, по всяко време и на всяко място.

3. Превъзходно качество на звука: Истинските безжични слушалки обикновено се използват вътрешен чип с модерна технология за подкрепа на високо качество на звука и 100% липса на загуби, така че потребителите да могат по-истински да усетите очарованието на музиката.

4. Дълъг живот на батерията: Много наистина безжични слушалки имат предимство дълго време на автономна работа, което им позволява да се поддържа постоянен поток от музика и от време на разговор, дори когато се използва в продължение на целия ден.

5. Интелигентно управление: Повечето от тези безжични слушалки поддържат интелигентно управление, като гласов контрол, сензорно управление, настройка на едно натискане на бутон, автоматично сдвояване и т.н., което увеличава преносимост, лекота на използване и гъвкавост за слушалки.

Включително слушалки * 1 + кабел за трансфер на данни * 1

Благодаря за вниманието ви, ако искате да си купите повече, отколкото сме предоставили, моля, свържете се с нас.Добър ден!

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5