Описание

Водещи елементи:

За Защита от слънцето: Пердета на прозорците на колата помагат да се блокират слънчевата светлина, намаляват температурата в помещението и предпазва детето на задната седалка или пътниците на задната седалка от отблясъци и слънчеви изгаряния.

Дишаща мрежа: Когато напускате стъкло, висока вентилационна мрежа пропуска потока на въздуха в колата и ще можете да се насладите на хладно и свеж въздух вътре в колата, без да бъдат изложени на слънчева топлина или никакви чужди тела.

Защита на личния живот: Благодарение на тези автомобилен шторкам на windows можете да създадете по-сигурно място за уединение, заради това, което е отвън нищо не се вижда, че чудесно защитава вашия личен живот.

Здрав и гъвкав засаждане: Изработени от еластична разтеглива окото на материала, нашите автомобили седалките в стил чорапи, подходящи за най-популярните марки и модели автомобили.

Лесен монтаж: на Автомобилни щори притежават висока еластичност и са много удобни, за монтирането им ще ви отнеме само няколко секунди, освен това те са сгъваеми, така че можете да ги тури в колата като резервни варианти, когато те не се използват.

Характеристики:

Изработен от гъвкав и еластичен окото на материала.

Помага да блокират слънчевата светлина, намалява температурата в помещението и предпазва пътниците на задната седалка от отблясъци и слънчеви изгаряния.

Когато напускате стъкло, висока вентилационна мрежа пропуска потока на въздуха в колата.

Лека и сгъваема, така че в колата не остава място.

Лесна инсталация, много е удобно, на инсталацията отнема само няколко секунди.

Спецификация:

Име: Кола мрежести завеси на прозореца

Материал: Мрежест

Размер: отпред: около 80 * 56/31.49 * 22.04 инча (височина) отзад: около 80 * 56 см / 31.49 * 22.04 инча (височина)

Опаковъчен лист:

Автомобилни Мрежести пердета На Прозорците * 2 елемента

Бележки:

Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

Моля, извинете ме за малко отклонение от ръчно измерване.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5