Описание

Описание:

Придайте на вашите границите нов стил с помощта на нашия изключителен дизайн, здрава и бързо надеваемого каишка за часовник!Универсален ремък, подходящ за китките от всякакъв размер и е подходящ за всеки повод.Използвайте го за спорт, всекидневна употреба или дори на официални събития.

Спецификация:

Заглавие: Каишка за часовник

Цвят: черно, оранжево, розово, бежово, синьо, сиво, кафяво

Материал: естествена кожа + метална тока

Ширина на каишка: 20 мм

Подходящ за Galaxy Watch 6 / Watch 6 Classic

Опаковъчен лист:

Каишка за часовник * 1

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

2. Моля, извинете ме за малко отклонение от ръчно измерване.

Повече за продукта

1. Идеална за засаждане: Специално разработени за Galaxy Watch 6 / Watch 6 Classic, нашият каишка за часовник идеално подходящ за час и случайно не се плъзга.Можете да украсяват своите часовници тези каишка.

2. Здрав и водоустойчив: с това каишка за часове ще се чувствате комфортно през целия ден.Изработен от висококачествена кожа материал, устойчив на пот и вода, той осигурява дълъг живот и лека като перце, комфорт на китката.

3. С предохранительной катарама: метална Конструкция магнитна ключалката осигурява бързо лепене заменяеми каишка за часовник, дополненного надеждна закопчалка за допълнителна защита.

4. Универсална корекция: универсално благодарение на дизайна взаимозаменяеми каишка за часовник лесно ще побере повечето размери на китката.Повече не се притеснявайте за неправилни размери.

5. Широко се използва: идеален за джогинг, фитнес, туристически, планинско катерене и гмуркане.Нашият каишка за часовник е проектиран по такъв начин, че да е трайно и удобно за всички дейности на открито.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5