Описание

Въвеждането на продукта:

Нискомаслено матиран слънцезащитен стик 】 Е матиран слънцезащитен стик, без усещане за мазна или лепкавост.Той гигиеничен, тъй като не е нужно да го поставя в ръцете си, и е компактен, което позволява удобно да го използвате по всяко време и на всяко място.

【Подходящ за всички типове кожа 】 Независимо от това, сухата ви кожа, мазна или чувствителна, този слънцезащитен крем е достатъчно лек за всички видове кожа и няма да доведе до раздразнения или обриви.

【Защита на широк спектър】: Слънцезащитен крем осигурява както UVA, така и UVB-защита, защита на кожата от вредните ултравиолетови лъчи, които могат да причинят слънчево изгаряне, преждевременно стареене и рак на кожата.Той не само блокира ултравиолетовите лъчи, но и осигурява хидратация и хранене, което помага да направи кожата по-здрава.

【Продължителна защита】: Слънцезащитен крем водоустойчив и осигурява защита до 80 минути, така че можете да се насладите на престоя си на слънце, без да се притеснявате за повторно нанасяне.Не съдържа съставки от животински произход, което го прави отличен избор за тези, които предпочитат да използват веганские и етични козметични средства.

【Лесно да носите със себе си】: Удобна опаковка Слънцезащитен крем се предлага в елегантен и компактен епруветка, който лесно да носите със себе си на път, което го прави идеален за пътувания или отдих.

Коментари

Текстура не матово покритие, оставя усещане за мазнота и неприятен блясък на кожата
Аз когато идвам счупено, то не лек гланц
Не купувайте, не съдържа слънцезащитни продукти, е фалшив продукт, не искат да произвеждат възстановяване, се препоръчва 0%.

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5