Описание

Гребен за оформяне шампоан без дръжки, извита четка за разнищване на косата, преносима масажна гребен за оформяне шампоан, отличен, подходящ за всички типове коса JAN88

Спецификация на продукта:

Характеристики:

1. Размери около 10,5 * 4,8 см, пластмасов гребен е с подходящ размер за удобно задържане, е добре поставен в дланите на повечето хора.

2. Полира за създаване на меки заоблени зъби, които ще стимулират кожата на главата.Използвайте върху суха или влажна коса.

3. Дизайн без дръжки, което е по-удобно за пътуване, която може лесно да се постави в чантата си, за да можете да вържете косата си по всяко време и на всяко място.

4. Подходящ за ежедневна грижа за косата, не травмируя кожата на главата.Помага за стимулиране на космените фоликули.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект.

Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

Описание:

Материал: пластмаса полипропилен

Размер: около 10,5*4,8 см

Цвят/стил: както е показано на фигура

Тегло: 6,5 гр

Комплектът включва:

1 х четка за коса

1 доставка: След като вие поръчате стока, ние ще ви изпратим вашата покупка в продължение на 3-4 дни.Ако имате специфични изисквания, моля, пишете ни съобщение или се свържете с нас директно. 2, За възстановяване: ако стоката е повредена при транспортирането, можете да го върнете в рамките на 7 дни.При подаване на заявление за възстановяване на средства, купувачът трябва да получи потвърждение от продавача. 3, За продажба на едро и директна доставка: За търговия на едро, ние предлагаме безплатна експресна доставка, доставката на които отнема само 3-8 дни.За директна доставка бихме могли да изпрати стоката на вашите клиенти директно и няма да оставят информация за нас, ако вие го пожелаете. 4. Как мога да следите своя колет?: Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (Копирани в браузър, за да отворите) 5. Ако имате някакви въпроси относно поръчки, моля, първо се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Защото вашата подкрепа - нашата движеща сила.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5