Описание

Пазете паркинг билет, билети, паспорт и бележки в нашият уникален держателе.Изработени от трайни материали, той ви позволява лесно да записвам и да стреля.Идеален не само за лична употреба, но и като вежлив подарък за семейството и приятелите.

Технически характеристики:

Тегло на продукта: 50 г

Размер на продукта: (приблизително) 10,5 * 10,5 см / 4,13 * 4,13 инча

Опаковъчен лист:

Титуляр на правата на предното стъкло на автомобила * 4

Повече за продукта

1. Универсална съвместимост: не копайтесь в арматурното табло в търсене на важни документи.Нашият титуляр за правата на предното стъкло на превозното средство съхранява вашите права, билети, бележки и др наред.Размер 10,5х10,5 см. той е подходящ за повечето коли, за лесно свързване, без помощта на лявата си ръка и освободи ръката си по време на шофиране.

2. Висококачествен материал: Изработен от отлично PVC, този титуляр за лиценз, проектирана за по-дълъг живот. Гарантирано водоустойчив и издръжлив, той остава пластмасова всяка гладка повърхност.Дръжте вашия лиценз видима и надеждно защитена с помощта на най-добрите средства.

3. Лесна инсталация: лесно можете да записвам и да ги застреля, без да оставя драскотини върху предното стъкло на колата.Просто свалям бяла хартия и я залепете на желаното положение.Много лесно се залепят и се регулира.

4. Различни функции: В този титуляр за правата на предното стъкло на автомобила, лесно се поставя билети, паспорт и бележката, както и места за паркиране, печати, значки и картички.Неговото многократно използване го прави идеално решение за различни случаи и нужди.Тя осигурява безопасно и удобно място за съхранение на различни предмети, което го прави задължително автомобилен аксесоар.

5. Страхотна идея за подарък: Държач за правата на предното стъкло на автомобила е проектирано така, че да може да бъде лесно поставяне и стреля с предното стъкло, без да оставя никакви следи.Можете да го използвате за показване на вашия регистрационен номер, разрешително за паркинг или друга информация, която искате да покажете.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5