Описание

Характеристики:

OOTDTY

Подобрете играта умни часа благодарение на елегантния дизайн безеля за вашите часа.Изработени от качествени материали, те предоставят стабилна защита от надраскване и придават на вашето устройство нотка на изтънченост.Идеален за тези, които искат да персонализират своите умни часовници.

Дизайн безеля идеално пасва на вашия часовник, осигурявайки стабилна закопчалка, която предпазва часовника от ежедневно носене.Иновативен дизайн осигурява функционалност и ги прави незаменим аксесоар за всеки един човек.

Проектиран за потребители, които ценят и това, и друго, и дълъг живот, този дизайнерски безеля е подходящ за всички, които искат да добавят пикантност в своите часовници.Независимо дали сте любители на фитнеса или зает професионалист, той е комплимент към различни стилове и случаи на живота.

Уверени носете стилни лекар по дентална медицина за всяка настройка-от ежедневни разходки до официални събития.Универсален дизайн я прави идеална за всекидневна употреба или специални случаи.Покажете своята неповторима индивидуалност с помощта на този незаменим аксесоар.

Насладете се на несравнима защита благодарение на този дизайн безеля.Произведени с прецизност и внимание към детайла, те ще подобри общия вид на вашите часа.Выделитесь от тълпата и да покажете вашата индивидуалност с помощта на този незаменим аксесоар.

Технически характеристики:

Материал: PC, стъкло

Цвят: черно злато / black rose gold / черно сребро / Синьо розово злато / Синьо сребро /Синьо злато

Тип: 47 мм / 43 мм

Применимая модел: за Watch6 Classic43mm R950/47мм R960

Комплектът включва:

1x чанта за часа

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5