Описание

Спецификации на продукта:

Заглавие: Топчета със сол за вана Love

Тегло: 40 г / бр.

Размер: 5.2 * 4.5 * 2.5 см

Срок на годност: 12 месеца

Аромат: Иланг, Османтус, Жасмин, Лилия, Мляко, Розмарин, Роза, Виолетов, Лавандула.

Основни съставки: натриев бикарбонат, глицерин, лимонена киселина, минерали, морска сол и т.н

Определяне: на Отбраните материали и добавки, различни минерали, като ябълкова сол, ароматно масло, готварска сол, етерични масла и други растителни екстракти, подаряват наслада спа-клас, което позволява на вашето тяло да се отпуснете и да се заредите с нова жизнена сила.

Характеристики на продукта.:

1. Ефективност: Отбраните материали и добавки, много минерали, като натурална сол, ароматно масло, готварска сол, етерични масла и други растителни екстракти, ползването на спа-клас, което позволява на вашето тяло да се отпуснете и наполниться жизнена сила.

2. Овлажняване и отпускане на тялото: След използване на нашия гел за душ ръчно изработени кожата ви ще стане по-гладка и нежна.Комбинацията от ярки цветове и плодови аромати прави по време на вземане на душ привлекателни.Вие ще получите удоволствие от лесна за къпане.

3. 9 уникални аромати: Уникална бомбочка за душата ръчно изработени с 9 различни аромати.Можете да използвате различни аромати в зависимост от вашето настроение всеки ден.

4. Идеална идея за подарък: Бомбочки за вана с пяна - изискани подаръци за рожден ден, сватба, Ден на майката, Коледа и много други такива случаи.Тази година поглезете своите деца, приятелки, майки, съпруги, гаджета, съпрузи и приятели уникален подарък.Те ще жадуват за този подарък.

Внимание:

1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 виж Благодарим ви за разбирането!

2. Поради разликите между различните монитори, моля, обърнете внимание, че изображението може да не отразява действителния цвят на проекта.

Комплектът включва:

1 * Крушка соли за вана Love

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5