Описание

Той е подходящ за прехвърляне на снимки или текст на дрехи, шапки, чанти, подложки за мишки, чанти-тоут, калъфки за възглавници, дрехи, такива като детски боди и много други!Малка машина за пресоване блузи ергономично конструирана, може да се съхранява за удобна дръжка и лесно за използване.

Може да избирате между 3 нива на температурата и управляват всички режими с помощта на един бутон.Изберете желаната температура: по-ниска температура: 284℉ (140 ℃), средната температура: 320℉ (160 ℃), висока температура: 374℉ (190 ℃).

Дизайн с настройките за сигурност.Когато автомобилът достигне зададената температура, тя автоматично ще се изключи след 10 минути бездействие.Висококачествено защитно поставка предотвратява пригорание нещо.

Утюжки за термопрессов много малки, те са лесни за носене.Идва със спрей върху за вода и малък холщовой чанта.Можете да опаковат всички необходими ви малки инструменти, както и използването на стикер, прикрепен към опаковката, за извършване на своята холщовой чанти.

Този мини-термопресс е много подходящ за любителите на ръкоделието, студенти и домакини.Това е чудесен подарък за вашите приятели, семейство, които обичат да правят със собствените си ръце, или просто любители.

Технически характеристики:

Вход: 110 /220 V

Мощност: 150 W

Материал преса: плат, платно, памук, полиестер, синтетични тъкани, кожа и така нататък

Тип щепсел: штепсельная вилица ЕС, това се отнася до Индонезия, Германия, Франция, Испания, Италия и така нататък

напрежение: AC100-240V

Материал: ABS

цвят: както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

1 комплект мини-отпаривателя за дрехи

Само посоченото съдържание на опаковката, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5