Описание

[Съвместим размер] Гривни for Fibit Inspire 2-гривни за високо качество, регулируеми от 5.3 см до 21,1 виж Висока еластичност, с регулируема метална катарама, много разтеглив.

[Уникален дизайн] Лек и стилен дизайн, красиви и разнообразни модели ще накарат вашите часове по-модерен

[Висококачествени материали] Нашата еластична лента Inspire hr е изработена от висококачествена дишаща материя, приятна за кожата, висококачествена еластична лента и здрава гума.Еластичната лента Inspire е много лесна и удобна в чорап, така че този дишаща лента няма притискане, търкайте или да дразни кожата.

[Лесна инсталация] Усъвършенстван метален конектор, лесно се инсталира на старо оборудване.Не са необходими инструменти.Много лесен за инсталиране.Подходящ за жени, мъже, момчета и момичета, за да участват в спорта, бизнеса, ежедневието, партита и т.н.

[Най-добрият подарък] Благословии.Това е чудесен избор на подаръци за Деня на майката, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, Коледа, партита, годишнини и подаръци за рожден ден, са подходящи за вашите час.

цвят: черен/тъмно зелени /Сини букви на бял /леопард/Розова хризантема

Материал: Оплетена каишка

Съдържание на опаковката:

1 х гривни за Fitbit Inspire 2

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5