Описание

Основни моменти:

1. [Здрав материал ] Велосипедни ръкавици с един пръст на волана са изработени от неопрен и мрежа Teslin с дишаща мрежа, защита от слънцето и быстросохнущими свойства, идеален за горещите летни пътувания.

2. [Широко използваните ] Ръкавици за управление на мотоциклет са съвместими с повечето мотоциклети, скутери, atv или байк и моторни шейни, идват с лесен фиксирующей етаж под и могат да бъдат закрепени на кормилото на мотоциклета.

3. [Полезни инструменти] Съединители на кормилото на мотоциклета със светлоотразителни ивици, отлични за нощно каране, защитават вашия мотоциклет от надраскване, когато някой минава покрай нея.

4. [Лесни за управление на] Мотоциклетни ръкавици-прикачни устройства за управление на меките тъкани, които образуват триъгълник с разширени пръсти, имат ефект на смекчаване и стабилност, ви помагат да сигналить, без това да повлияе на спирачки, практични и удобни.

5. [Прекрасен подарък ] Ръкавици за колоездене на волана - това е едновременно естетика и практичност, идеален подарък за Коледа, Деня на Благодарността и деня на раждане, подходящ за приятели, семейство, колеги, деца и т.н..

Описание:

Велосипедни ръкавици на волана са изработени от неопрен и мрежа Teslin с дишаща мрежа, защита от слънцето и по-бързо высыханием, са идеални за пътувания през горещото лято.

Спецификация:

1. Име на продукта: Ръкавици

2. Материал на продукта: водолазный материал и теслиновая окото

3. Тегло на продукта: около 250 г

4. Размер на опаковката: около 31 *27 * 3 см (12.20*10.63*1.18 инч)

Опаковъчен Лист:

1 чифт летни ръкавици за езда

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5