Описание

Характеристики:

OOTDTY

абсолютно нов и високо качество

ЗВЕЗДНА НОЩ НА ТЕМА ДИЗАЙН.Шаблони за рисуване с ръцете си идва с 12 различни шаблони за рисуване, като луната, животни, облаци снежинки, петнист елен, спътник, планета и т.н. чудесно за децата, рисуване на ученици със собствените си ръце, производство на пощенски картички, украса, занаяти собствените си ръце, у дома, класната стая, офис, търговски център, украса на коледното парти.

ПРЕМИУМ и многократна употреба.Изискан выдалбливаемые шаблони са изработени от висококачествени екологично чисти ДОМАШНИ любимци, са устойчиви на високи температури, гъвкави и многократна употреба, трайни и пере, не растекаются, са безопасни за вас и вашите деца.

Подробна информация За размера.Размери около 8,26 11,41 инча (21-29 см), с и тънък.Лек и удобен за носене.Подходящи за различни повърхности като стъкло, тъкани, метал, пластмаса, камък и т.н.

възможности.Шаблони за рисуване, достъпни за повечето кошари, малки кисточек или акрилни бои, бледа бои, губчатых четки, бои, кисточек за рисуване и т.н. в комбинация и фрази, по ваше желание.

ИДЕАЛЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА УКРАСА.Защита от повреди и драскотини.Лекотата на използване и широко приложение.идеален за различни занаяти ръчно изработени, като ръчно изработени картички, чанта, подарък кутия, бяло платно, подаръчни торбички и т.н. Също е чудесен инструмент за стабилизиране на параметрите, идеален за декорация на стените в класната стая, мебели за спални, врати, прозорци, scrapbooking, фотоалбум "Направи си сам" и т.н.

Технически характеристики:

Материал: PET

Цвят: прозрачен

Размер: прибл. 21x29 см/ 8.26x11.41 инча

Количество: 12 броя

Тегло: прибл. 200 г

Комплектът включва:

1 набор от шаблони за творчество

Забележка:

1. Моля, нека грешка 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодарим ви!

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5