Описание

[Информация за продукта]

Име на продукта: Велосипеден трикотаж / облекло

Плат: 100% полиэфирное влакна

Характеристики: Быстросохнущий, дишащ, удобен, висока еластичност

Цвят: Моля, консултирайте се с актуальному продукта

[Въпросът за размера]

1. Спецификации размер: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

2. Ако вие не знаете как да изберете размер при покупката.Можете да се измери своя размер, а след това сравни "таблица предложения по размер", за да изберете подходящ размер.Ако фигурата ви не е напълно съответства на нашия размер, например, палто размер М е подходящ, но трябва панталони размер L, можете да ни посочите размера на topa и панталони.

3. Ако имате някакви въпроси, можете да се обърнете към отдела за поддръжка на клиенти, моля, въведете своя ръст, тегло и бюст, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

[Процеса на транспортиране]

Поставете поръчка е в наличност Shopee-склада организира изпращането в чужбина-митническо представителство-местни доставка-доставка от врата до врата/в магазина-моля, не забравяйте да получите продукт

[Въведение в велосипедную дрехи]

Печат: С помощта на италиански мастило и висока температура технология термопереноса, цвят светъл, цветостойкий, безопасен и безвреден.

Напълно отворена светкавица: автомобили яке с невидима напълно отворени неподвижни цип

Моден Дизайн: Три задни джоба може да се използва за съхраняване на лични вещи, които са удобни за носене; противоскользящий лепило хем предотвратява движението на автомобила нагоре.Панталоните са изработени от 90% полиестер + 10% высокоэластичного влакна ликра, което е удобно, здраво облегает фигура и има добра еластичност.Вградена амортизирующая полагане на 9Г ви позволява бързо да вземе потта и влагата към повърхността на кожата.

[Гаранция]

Ние сме производител на стоки за спорт на открито и велосипеди под наем, и ние гарантираме високо качество на потници и панталони с висококачествен дизайн.Благодарение на използването на италианските мастило и висока температура технология термотрансфера не е нужно да се притеснявате за выцветании, и те са безвредни за кожата.

[Инструкциите за връщане и размяна]

Тъй като той тръгва за чужбина, на всички стоки в магазина не поддържат връщане или замяна.Ако ще бъде изпратен на грешен стил или размер, или някакви специални проблеми, ние переиздадим го имате безплатно.

*-------------------- За следпродажбено обслужване на едно и обратна връзка--------------------*

Ако сте доволни от нашите продукти, моля, пишете ни на положителните отзиви след получаване на стоката.

Ако настъпят някакви лоши неща, моля свържете се с нас, ние ще се опитаме да се намери решение за вас.

#велосипедни панталони #BicycleJersey #Спорт и дейности на открито # Велосипедна облекло #къси ръкави #Велосипедни панталони # велосипедна майк #велосипедни шорти #ropaciclismo #cyclingjersey # велосипедна облекло #готов запас #COD # спортни дрехи # шорти #мъжките костюми #велосипеден комплект #в наличност #roadbike #МТБ

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5