Описание

1-10 бр. Дизайн декорация на нокти 9 места Грим от сплав Блясък за нокти Широко Използваните аксесоари за нокти от сплав Продукти за нокти

Описание:

Заглавие: Декорация за нокти

Материал: сплав

Размер: 11 * 13 мм

Стил: 9 стилове

Технически характеристики:

1. [Материал] на Всички аксесоари са изработени от златна сплав, която е по-канава вид, както и прави украса за ноктите по-блестящи.

2. [Лесен за употреба] е Подходяща за професионалисти или начинаещи.Блестящи пайетки за нокти са идеални за естествени или изкуствени нокти.Можете да ги използвате в комбинация с всички UV-гел-лакове за нокти, пудра за гмуркане и всички прахове за нокти.

3. [Дизайн] Модерен дизайн нокти-арт с различни дизайнами, можете да украсите ноктите си с пайети, переводными стикери за нокти, фолио за нокти и много други.Можете да изберете повече дизайни на мечки, за да допълни своя собствена нийл-арт.

4. [Широк спектър от приложения] Тези модерни декорации за нокти е много подходящ за 3D-нокти, флаш нокти, декоративно-приложното изкуство, празнични украси, лица, тела, нокти, корпуса на телефони, визитни картички и т.н., Блясък за нокти, подходящи за професионални маникюрных козметични салони и домашна употреба.Нит-добър подарък за майстори за маникюр.

Пратката включва:

1 * Декорация за нокти

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5