Описание

Представяме на нашите высокопрочные лоста за велосипедни гуми с инженерно скоби за защита на колелата на велосипеда.Тези лостове са изработени от материали, които лесно се поставят в автомобилна чанта.Благодарение на това, че в чантата има място за по-голямо количество картички, нашите лостове за гуми, подходящи за всеки фен колоезденето.

Материал: материал на главата - инструментална стомана, материал на основното тяло - найлонов верижна кука, материал на съединителната детайли от неръждаема стомана.

Опаковка: 12,6 * 2 * 2 см/4.96*0.78*0.78 в

Списък:

Скоба за велосипедни гуми * 1

Прочетете повече за продукта

1. Дизайн, спестявайки време: Клещи за велосипедни гуми позволяват лесно да се съхранява на ключалката на веригата, осигуряване на удобство и ефективност.Конструкцията на слота за карта с памет за ключалката на веригата позволява надеждно да го закрепите към шината, когато тя не се използва.

2. Изключителна дълготрайност, Благодарение на висока твърдост, висока якост на материала, тези клещи за велосипедни гуми притежават несравнима издръжливост.Корона от силен от инструментална стомана износостойкая и устойчива, която осигурява надеждна помощ при необходимост.

3. Предотвратяване на щети: Осигуряване на дълготрайност на колелата с помощта на тези клещи за велосипедни гуми.Гладка гъба и защитни облицовки предотвратяват появата на драскотини на колела и износване на гумите, защита на колелата на велосипеда от повреди и ненужни ремонти.

4. Революционно теглене на гуми: намалете време и усилия с помощта на нашите клещи за велосипедни гуми!По-широко отваряне на гъба и подобрена технология на ливъридж ви позволяват лесно да теглите гуми от всякакъв размер.Всеки път произвеждат ефективна смяна на гуми.

5. Отлична преносимост: Тези клещи за велосипедни гуми са просто необходими велосипедисти, които ценят удобно обслужване на мотора.С размер от само няколко сантиметра, той също е много лек, което позволява лесно да го носите в автомобилната чанта или раница.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5