Описание

Изживейте своя аквариум с рибки с помощта на нашите декоративни растения за аквариум!Нашите растения е безвреден, безвредни и продължителен живот, което ги прави практични и визуално привлекателни.Покажи жизненост на вашите водни домашни любимци, с помощта на тази добавка, за да се направи аквариум по-ярък и интересен.

Технически характеристики:

Име на продукта: Аквариум изкуствени растения

Цвят: 1155, 1156, 1158

Материал: PP

Размер: основа: около 5,5 * 11 см / 2,17 * 4,33 инча, височина: около 28 см / 11,02 инча

Тегло: около 130 г

Основната употреба: аквариум aquascape

Опаковъчен лист:

1бр * Изкуствени растения аквариум

Повече за продукта

1. Подобряване на акваскейпа: растения Аквариум не само осигуряват естествен подслон за вашите риби, но и създават зашеметяващ акваскейп.Благодарение на техните най-различни цвета и простота грижа вашият аквариум ще се превърне в зашеметяващата подводен страна на чудесата, която допринася за здравето и щастието на вашите водни домашни любимци.

2. Визуално подобрение: Вдигнете тези цветни и реалистични растения аквариум към стила на вашия аквариум, създаване на уют и подводен пейзаж, който засилва неговата визуална привлекателност.Идеален декор за светло и по-привлекателен аквариум.

3. Необходимостта в аквариума: Зарадвайте своите подводни приятелите на нашите аквариумными растения, изработени по съвест!Безопасни и надеждни, те не се влоши качеството на водата и няма да нанесе вреда на рибата, а също така са изработени от екологично чисти материали.

4. Ярък декор на аквариум: Тези изкуствени растения за аквариум внимателно проектирани, за да имитира формата и структурата на тези растения и цветя.Те са близо до природата и се показват жизнената сила на водата.Те притежават висока степен на имитация и приличат много на тези растения.

5. Оживляющее украса: Тези изкуствени растения за аквариум, изработени от висококачествени материали, които не избледняват при излагане на светлина и температура.Те ще запазят своя ярък цвят и форма в продължение на дълго време, създавайки естествена и красива среда за вашите риби.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5