Описание

Описание на продукта

Уникален дизайн: Този продукт е снабден с три вибродвигателями, конична глава, е по-лесен достъп, идеално за начинаещи, подходящ както за мъже, така и за жени, с едно кликване на мишката вдига играта на нови висоти на оргазъм.Колкото по-дълбоко потъва, толкова по-интензивно се усещат вибрации.можете лесно да промените се забавляват чрез различни режими на работа.

Спецификации на продукта: Вилица за вибриращи топчета WEDOL, неговата дължина е 10,3 инча, диаметър на топки е 1 инч, 1,11 инча, 1,25 инча по ред, С безопасна дръжка, за по-лесно да извадя от нея.Идеално облегает извивка на вашето тяло, точно влияе на вашия чувствителен нерв.IPX7 е водоустойчив, уверете се, че те може да се ползва по време на къпане, и лесни за почистване.

Няколко режима: Ние обновен продукт, той вече има 10 честоти на вибрации, всяка от които ще ви представя различни усещания от оргазъм.Дали искате той да продължи да вибрира, или с някои хитростями, той ще задоволи всички ваши нужди.Интензивността на вибрациите на тези анални мъниста е увеличена, сега можете да получите по-силни усещания от тях.Надяваме се, че ви хареса нашата нова идея!

Отличен и безопасен материал: Изработен от копринено гладък силикон, безопасен и траен в употреба. Гладък силикон е мек на пипане, но достатъчно твърд, за да ви представи чудесно усещане за ситост.Междувременно, лесни за почистване с вода и сапун.

Магнитна зареждане чрез USB: вградена полимерна батерия, нов магнитен USB порт, акумулаторна батерия, при 2-часово зареждане може да се използва за около 60 минути.Функция бързо зареждане от USB го прави подходящ за носене при пътуване, удовлетворяйте своите желания по всяко време и на всяко място.

Кликнете върху снимката, за да видите видео на продукта.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5