Описание

【Автоматично смучещи мъжки masturbators】 се Различават от традиционните мъжки мастурбаторов факта, че само еднократно механично повторение стимулират вашия пенис, не имитира усещането за истински секс.Нашите masturbators strokes са оборудвани с мощен автоматична вакуум устройството помпа, при всяко съкращаване и разширяване на пениса плътно обхватывается.Тази секс играчка е гадно и обхватывает главата, като опитен красавеца, като ви истинския вкус на орален секс и чувството на дълбоко в гърлото.

【Мощно 5 отсосов и 10 вибрации】 Нашите нови секс играчки за мъже оборудвани с 2 мощни копчета за двигатели с 10 режима на вибрации и 5 режима на усвояването.

【Сверхмягкий и безопасен за организма материал】

【Лесен за почистване и го зарежда с помощта на USB-магнит】

【Безшумен дизайн и частния опаковка】 Секс-играчки, опаковани в незаметную кутия за защита на вашата поверителност.Никой не знае, че е вътре.

【5 мощни отсосов при минете + 10 режима на вибрации】 Комбинация от вакуум ефект фелацио техника и най-силните вибрации, вълнуващо преживяване.Усещането за екстаз продължава повече от час.Повече няма ограничения по време, само за удоволствие и релаксация.

【Висококачествен безопасен и мек материал, TPE】 Реалистични 3D частици TPE формират по-добри канали без мирис.Много мека плът, лека като истинска кожа, гъвкава и еластична, доставя ви удоволствие от триене, увеличава стимулация на пениса.

Циркулация на въздуха вътре мъжки мастурбатора имитира процеса на смучене на човешките уста, за стимулиране на всеки чувствителен нерв на вашия пениса, секс играчки са с неправилна форма на частиците, като че ли няколко езика постоянно се въртят.

【Лесен за почистване и го зарежда с помощта на USB-магнит】 тази мъжките играчки има свалящ се гильза, с помощта на която може лесно да се разделят куршум от договори.Просто извадете я, измийте и изплакнете и след това подсушете.След всяко използване на ръкав може да се мие в хладка вода с мек сапун и изплакнете до изсушаване.Магнитна бързо зареждане на USB, пълно зареждане за 4 часа, може да продължи да работи 1 час.

【Безшумен дизайн и индивидуални опаковки】 Предимства на конструктивно изпълнение, което им позволява да работят почти безшумно по време на употреба.Всички наши секс-играчки за възрастни, идват в ниско-ключ опаковката и не е нужно да се притеснявате за това, че вашият съсед научава, че в тях се намира.

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5