Описание

Описание

Горчив спрей за кучета

Горчив формула оставя отвратителен вкус на повърхността на предмета, като по този начин побой при домашните любимци лов оближете, да хапе или дъвче си навици.

Корректирующий спрей за домашни любимци.

Домашни животни може да хапят или облизване елементи, дължащи се на стрес, никнене на млечни зъби или научни изследвания.Спрей против грызения коригира поведението на кучето си приятелски начин и помага на вашия домашен любимец да се отървете от вредните навици.

Престанете да оближе.

Кучетата да не зализывали рани, този пепър спрей може безопасно да се прилага върху лекарства за локално действие или превръзки, но нежна формула не ужалит чувствителната кожа.

Средство за дресура.

Използвайте това е ефективно средство за дресура, за да могат активно да коригирате поведението на вашето куче.Не трябва да крещи или да се удари в яда си, проявете търпение, постоянство и насърчаване, за да се отървете от разрушителни навици

Натурална формула

Нашите горчиви спрейове, не дават на кучето да дъвче, те са естествени, безопасни, ефективни и не съдържат алкохол и всякакви вредни химикали.Те работят отлично.Вашето семейство не нанасят вреда.

технически характеристики

Обем: 120 мл

Основни съставки: Вода, сок от лимон, екстракт от цитрусови плодове, екстракт от канела, екстракт от черен пипер, екстракт от чушки

В комплекта са включени: 1 * спрей от вылизывания за кучета

Благодаря ви за подкрепата!Добре дошли на покупка от нас!В нашия магазин с толкова много полезни и евтини стоки.Ако ви трябва повече на този продукт, вие можете да се свържете с нас.ние ще ви предложим най-добрата цена.Оставете съобщение!

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Оставете своя собствен преглед

Адреси за електронна поща няма да бъдат публикувани.Задължителните полета са маркирани *

1 2 3 4 5